dijous, 28 de febrer del 2008

Els Marinos: Coses en comú

A banda de tindre una parella de germans (Carlos i Pablo) i un matrimoni (Rafa i Mariano), hi han molts més detalls i curiositats en comú entre els membres de l'esquadra que fan que no haguem anat a parar a aquest punt per cosolitat.

Ahí van algunes d'elles:

- La majoria dels membres es repartixen en tres quintes consecutives: 1976 (Eliseo, Ricardo i Pascual), 1977 (Adel, Carpi, Berbe) i 1978 (Carlos i Sergio).
- Tots els membre de l'esquadra que són majordoms en Pasqua, són de la mateixa quadrilla: Adel, Eliseo, Quiles, Carpi, Berbe i Pascual (la nº 10).
- A més, Pascual, Berbe i Carpi, són majordoms de la Cofradia de Sant Pasqual, cosa que implica que siga ja costum de l'esquadra pujar el dia de les celebracions al Sant, a fer-mos la paelleta de rigor.
- Hi han "marinos" que han desenvolupat alguna vegada algun càrrec fester, a banda de capitans, inclús han coincidit treballant per la festa: Ricardo (President de la Comparsa), Quiles (Secretari, President i Vice-President de la Comparsa), Carlos (Secretari de la Comparsa i de l'Agrupació, i Xapeta), Berbe (Secretari de la Comparsa), Sergio (Cronista de la Comparsa) i Pablo (Ambaixador Cristià).
.