dimarts, 30 de setembre del 2008

Eleccions i canvi de directiva

El passat diumenge es va celebrar l'Assemblea Ordinaria de la comparsa i eleccions a president ja que Ricardo ja ha cumplit un cicle de tres anys.
Després de la votació va ser elegit president José Rico Rico (Pepet Xorro), que es va presentar com a voluntari. Ricardo passa a ser Vicepresident sustituint a Quiles, que desapareix de la directiva i Carre sustituix com a delegat de l'esquadra a Adel.
.

divendres, 12 de setembre del 2008

Festes 08: L'Olleta













L'efecte de les Festes en el Blog

Conten les estadístiques del blog que el passat dia 9 va ser el dia que més visites va rebre la pàgina amb 145 pàgines visitades per part de 104 visitants diferents (o al menys en diferents moments del dia).
Per a la gent que sol rebre eixe nombre de visites o inclús alguna més, no li donarà més importància, però per a Simbad, que està acostumat a rebre al voltant de 8-10 visites diaries si que ho és.
A més, les estadístiques ens "xiven" que de les 145 visites al llarg del dia, 87 s'han registrat entre les 16 i les 17 h. Per aixó és doble motiu d'agraïment el fet de preferir veure fotos de Simbad en lloc de pegar una becadeta en l'hora de la siesta.

Moltes gràcies a tots els visitants. Prometem seguir treballant en el blog per seguir despertant el vostre interés en la nostra aventura que suposa esta esquadra.
.

Festes 08: Dia 1















dijous, 11 de setembre del 2008

dimecres, 10 de setembre del 2008

dimarts, 9 de setembre del 2008

dilluns, 8 de setembre del 2008

Festes 08: Dia 5

Per acabar les Festes, vam disfrutar del castell de focs (i del "conato" d'incendi) i ho vam rematar amb un sopar en casa de Quiles.

Fins l'any que ve!!


Fotos de Festes

Paciència Marinos i visitants, pronte estaran les fotos de Festes.
Per cert, si algú té fotos de Simbad i/o els Marinos, les pot enviar a
simbadielsmarinos@gmail.com.

Gràcies per la foto, Capis.

.